Schrijf je in voor een fysieke workshop op 17 juni 2021

In april organiseert BLdP – onder voorbehoud van de corona-maatregelen – weer een live kennismakingstraining Design Thinking. In kleine groepen en een grote ruimte, zodat we voldoende afstand kunnen houden.

Kijk je er ook naar uit om weer met vakgenoten bij elkaar te komen?

Om nieuwe dingen te leren?

Om jouw bestaande werk op een vernieuwende manier aan te pakken?

Design Thinking is een manier van denken om complexe vraagstukken – in een aantal processtappen – met impact aan te pakken. De betrokken mensen en hun gedrag staan centraal. Door je in hen te verdiepen krijg je inzicht in wat zij werkelijk willen en nodig hebben. Samen ga je op zoek naar effectieve en innovatieve oplossingen.

Programma

De training biedt een combinatie van theorie en praktische handvatten. Er is veel aandacht voor het zelf ervaren van de werkwijze en de daarbij behorende mindset. Met behulp van een concrete casus krijg je inzicht in hoe Design Thinking je helpt om nieuwe invalshoeken te vinden en een positieve verandering teweeg te brengen.

De training vindt plaats via Zoom op donderdag 17 juni van 14.30 – 17.00 uur
Deelnamekosten bedragen EUR 249,- excl. btw
Als de training (nog) niet door kan gaan kunt u kiezen tussen een online variant of verplaatsen naar een later moment.    Lees meer over Design Thinking